Založ si blog

Sitnianski rytieri

Podľa známej povesti, keď bude na Slovensku najhoršie, vzídu z vrchu Sitno tam driemajúci rytieri a zachránia našu milovanú domovinu.

I stalo sa, už sú tu! Áno, milá Slovač, v pamätný deň 16.augusta r.p. 2019 sa nám v plnej kráse predstavili.

Beblavý, Truban a Kiska a v jednom šíku s nimi aj predseda Kresťansko-demokratického hnutia na Slovensku pán Alojz Hlina.

Keď si slušní Slováci spolu s „robošmi“ vypočuli plamennú a „múdru“ reč pána Beblavého, museli byť úprimne dojatí z pevného odhodlania tejto ekipy „prevziať moc“ na Slovensku a tým spasiť túto krajinu. Láska a pravda opäť (konečne) zvíťazí nad lžou a nenávisťou…

A každý kresťan – katolík a prípadne aj „roboš“, musí užasnúť v obdive nad odvahou tiež kresťana – katolíka pána Hlinu. Odvahou bojovať proti antikristovi – Ficovi a jeho bande. Bojovať spoločne s neuznaným dlhoročným „politikom“ a intrigánom, s feťákom a drogovým propagátorom a v neposlednom rade s médiami milovaným úžerníkom a daňovým a pozemkovým podvodníkom…

Určite to pre kresťana – katolíka pána Hlinu nebolo ľahké rozhodnutie, zviditeľniť sa s uvedenými kreatúrami. Nie je ľahké vybojovať vnútorný boj s vlastným svedomím a kresťanskými zásadami verejne deklarovanými. Niekto to možno nazve „svätým bojom“ s antikristom, ale nie je to v skutočnosti nič iné, ako obyčajný oportunizmus pána Hlinu. Meniť charakter politiky môže iba charakterný politik a v tom šíku „nových bojovníkov“, žiadneho takého vidieť nebolo. Hovorí sa, že aj keď budeme vyť s vlkmi, ešte to neznamená, že nás nezožerú…

Zdá sa, že vlci sa nám na Slovensku dosť rozmnožili, preto prajme pánu Hlinovi i všetkým ľuďom tejto krajiny, nech nás pred nimi ochraňuje Pán Boh.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1331x
Priemerná čítanosť článkov: 1331x

Autor blogu

Kategórie

Archív